Vacature: advocaat-stagiair(e) Insolventierecht

WORD JIJ ADVOCAAT-STAGIAIR(E) INSOLVENTIE?
Dan kom je te werken in onze insolventiepraktijk, onder leiding van Bas Ebels, partner.

JE KRIJGT DIRECT VEEL VERANTWOORDELIJKHEID
Want je wordt meteen in het diepe gegooid. Als een kantoorgenoot tot curator wordt benoemd, loop jij de eerste weken van het traject mee. Daarna neem jij de rol van waarnemend curator op je en wikkel jij de zaak zelf af – onder verantwoordelijkheid van de curator. Uiteraard blijft de curator nauw betrokken bij het traject en helpt jou waar nodig. Zo doe je als jonge advocaat heel snel heel veel ervaring op.
Procederen hoort er ook bij. Bijvoorbeeld in kwesties rond bestuursaansprakelijkheid. Daaraan werk je zelfstandig samen met een ervaren advocaat.
Als advocaat-stagiair(e) werk je altijd aan diverse zaken tegelijk, doorgaans zo’n 10 tot 15 zaken. Je moet dus in staat zijn om je aandacht goed te verdelen, adequaat te prioriteren en overzicht te houden. Dat maakt jouw functie juist zo uitdagend en interessant!

JE OPLEIDING
• master Nederlands recht, bij voorkeur in de richting van het insolventie- en/of ondernemingsrecht

JOUW PERSOONLIJKHEID
• ondernemend
• inventief
• zelfstandig
• communicatief vaardig (mondeling & schriftelijk)
• gestructureerd en in staat prioriteiten te stellen
• stressbestendig
• gericht op samenwerking

Wil je meer weten? Stuur even een mail naar Bas Ebels: . We horen graag van je!

OVER UDINKSCHEPEL ADVOCATEN
UdinkSchepel Advocaten is een kantoor in hartje Den Haag met bijzondere expertise in ondernemingsrecht en insolventierecht. Wij combineren een praktische en pragmatische manier van zakendoen met een academische aanpak.

Het MKB en het grootbedrijf weten ons goed te vinden. Deze ondernemers staan we bij met raad en daad, in goede en in slechte tijden. Bijvoorbeeld bij herstructureringen, reorganisaties en aansprakelijkheidskwesties rond bestuurders. Ook treden wij vaak op als curator in faillissementen, zoals van GoSharing, GreenMo, het Kurhaus, de Scheveningse Pier, de CASA-klinieken, Mooy Logistics en SecurCash.

Onze advocaten zijn creatief en ondernemend. Wij benaderen zaken niet louter vanuit de letter van de wet, maar voegen daar businesskennis en een maatschappelijke visie aan toe. Wat voor cliënten complex is, maken wij eenvoudig en inzichtelijk. Onze aanpak levert goede en langdurige relaties op. Dat vinden wij belangrijk en het komt de kwaliteit van ons werk ten goede. Trouwens, ook met vakgenoten delen wij onze kennis en ervaring graag; we doceren en we publiceren veel.