Bas Steins Bisschop in het Leading Men Ondernemingsrecht – Magazine

Bas Steins Bisschop staat in de maart-2016-editie van het Leading Men Ondernemingsrecht-magazine van de centraal. Bas vertelt over zijn werk, het ondernemingsrecht in het algemeen en beschermingsconstructies in het bijzonder, en wat hem bezig houdt.

In het magazine is ook de Leading Men Ondernemingsrecht-uitzending opgenomen in het kader van beschermingsconstructies en de beursintroductie van ABN AMRO.

Daarnaast gaat Bas in een artikel in op de lessen die getrokken kunnen worden uit het geprivatiseerde KPN voor het (op dat moment nog) te privatiseren ABN AMRO. Dit artikel is eerder verschenen in het Nederlands Juristenblad (NJB 3 oktober 2014, afl. 33, nr. 1725, p. 2288-2296).

In het magazine gaat Bas ook in op de vraag hoe vertrouwelijk een vertrouwelijk onderzoeksrapport van de advocaat is naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank Den Haag van 14 januari 2015 ().

Tot slot geeft hij zijn mening over het belang dat Boskalis in Fugro heeft genomen en de beschermingsconstructies van Fugro naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank Den Haag van 17 maart 2015 ().

Lees het magazine!