Interessant netwerk

Als uw zaak daarom vraagt, werken we samen met de beste advocaten op andere kantoren in binnen- en buitenland. UdinkSchepel Advocaten werkt intensief, maar niet exclusief, samen met andere zakelijke dienstverleners. Onze cliënten hebben toegang tot ons uitgebreide netwerk van specialisten in andere disciplines – finance, fiscaal, notarieel, HR, public affairs – en tot interessante zakelijke contacten. Dat maakt soms nét het verschil.

Internationaal netwerk

UdinkSchepel Advocaten heeft een internationaal netwerk van gerenommeerde advocatenkantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Daarnaast is UdinkSchepel Advocaten lid van  en het

International Lawyers Network

Wij zijn sinds 1991 lid van het International Lawyers Network (ILN), een netwerk bestaande uit meer dan 5000 advocaten wereldwijd gevestigd in 66 landen op 6 continenten. Veelal zitten deze advocaten in de Verenigde Staten en Europa, en zijn zij gespecialiseerd in ondernemersrecht – corporate law, acquisitions en liquidations vormen de belangrijkste zaken. Alle rechstgebieden zijn echter beschikbaar, en als internationaal netwerk werkt het ILN ook veel met internationale procedures, overnames en asset tracing.

Als een van de 8 oprichtende leden van het ILN zijn wij uitstekend doorverbonden met alle leden. Deze connecties worden verder verzekerd door het feit dat Marc Udink actief is geweest als ILN’s Europese directeur in de periode 1995-2012. Goede connecties zijn belangrijk bij grensoverschrijdend werk, want wanneer wij u verwijzen blijven wij actief betrokken bij uw zaak, en blijven wij u begeleiden. U kunt ons dan ook bellen bij eventuele problemen. Hoewel u een factuur ontvangt van het nieuwe kantoor betaalt u geen referral fee. Dit alles om ons doel zo goed mogelijk te verwezenlijken – het begeleiden van de cliënt door het internationale bedrijfsleven.

Ons profiel kunt u bekijken.