Faillissement Lifestyle Salon The Hague

De Rechtbank Den Haag heeft op dinsdag 9 juni 2020 het faillissement uitgesproken van L.S. The Hague Salon I.P.L., handelend onder de naam Lifestyle Salon The Hague. Lifestyle Salon The Hague exploiteerde een ontharingssalon aan de Denneweg 56 in Den Haag.

Marlena Koscielniak van UdinkSchepel Advocaten is door de rechtbank als curator aangesteld ten behoeve van de gezamenlijke schuldeisers van Lifestyle Salon The Hague.

Mogelijk bent u een klant van Lifestyle Salon The Hague en hebt u een of meerdere behandelingen vooraf betaald, maar hebt u nog niet alle behandelingen ontvangen. U bent dan een schuldeiser in het faillissement.

Helaas heeft het faillissement tot gevolg dat u de door u betaalde behandeling(en) niet meer zal kunnen krijgen en dat u uw betaling (voorlopig) niet terugkrijgt.

Als schuldeisers moet u er rekening mee houden dat u ook op termijn geen vergoeding uit het faillissement ontvangt. Dat is (onder andere) afhankelijk van de hoogte van de andere schulden, zoals die van de Belastingdienst en het UWV. De curator onderzoekt momenteel een verkoop van (een deel van) het bedrijf.  Pas daarna zal duidelijk worden of schuldeisers hun geld terug krijgen. Dit zal enkele maanden tot een jaar in beslag nemen.

Voorlopig hoeft u als schuldeiser niets te doen. Schuldeisers worden (op een later moment) door de curator geïnformeerd of en op welke wijze vorderingen kunnen worden ingediend in het faillissement.

Vragen over het faillissement kunnen worden gericht aan .