Fusie Steins Bisschop & Schepel en Udink Advocaten

Per 15 februari 2017 gaan de advocatenkantoren Steins Bisschop & Schepel en Udink Advocaten samen onder de naam UdinkSchepel Advocaten. Deze bundeling van krachten past uitstekend binnen de strategie van beide kantoren.

UdinkSchepel is meer dan een advocatenkantoor. Wij zijn gesprekspartner voor ondernemers en organisaties in het (semi-) publieke domein op de volle breedte van het ondernemings-, insolventie- en arbeidsrecht. De fusie maakt dat wij onze cliënten nog krachtiger kunnen bijstaan. En als altijd doen wij dat net even anders.

Steins Bisschop & Schepel heeft een schat aan ervaring en een mooie staat van dienst op het gebied van het ondernemingsrecht en corporate litigation. Een praktische aanpak en de oplossing staan voorop. Als het moet, procederen ze en gaan zij de wetenschappelijke diepte in. Met deze expertise helpen zij ondernemers met ondernemen.

Udink Advocaten is oplosser van problemen en uitdagingen voor ondernemers en (semi-) publieke organisaties. Zij staat als adviseur naast en voor de ondernemer/bestuurder. Udink Advocaten gebruikt daarbij haar unieke kennis en ervaring opgedaan in spraakmakende faillissementen, herstructureringen en overnames.

Prof. Bas Steins Bisschop en prof. Frank van den Ingh blijven als adviseur verbonden aan UdinkSchepel Advocaten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Schepel of Marc Udink.

Met ingang van 15 februari 2017 zijn onze contactgegevens:

UdinkSchepel Advocaten

Alexanderstraat 2

Postbus 85551, 2508 CG Den Haag

T 070 311 07 11

F 070 311 07 22

I