UdinkSchepel, expertise in entrepreneurship

Wij hebben verstand van zaken. Van rechtszaken en zakendoen. Die expertise stellen we graag ten dienste van úw zaak, uw onderneming. We komen over de vloer bij bedrijven in allerlei sectoren, ook in het (semi)publieke domein. In Nederland en daarbuiten.

Experience

Met een schat aan ervaring en een mooie staat van dienst, opgebouwd door advocaten die de dingen vaak net even anders doen: creatiever, met meer verve en spirit. Ondernemender!
Vanuit een praktische aanpak waarbij de oplossing vooropstaat. Persoonlijk, met korte lijnen en concurrerende tarieven. Zo nodig duiken we de wetenschappelijke diepte in en als het moet, laten we namens u onze tanden zien. Ondernemen vraagt soms om doorbijten.

Ons werk is gestoeld op kennis. Die delen we graag. Niet alleen in de dienstverlening aan onze klanten, maar ook via lezingen, cursussen, colleges en publicaties, onder andere op onze website en via blogs.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Wij steunen Amref Flying Doctors en zijn donateur van het Mauritshuis. Ook nemen wij actief deel aan onderzoek & onderwijs via nevenwerkzaamheden in de wetenschap.More about UdinkSchepel
More news
MENU